fbpx

få behandlet din stress med samtale og kropsterapi

Da de fysiske og psykiske symptomer påvirker hinanden indbyrdes, giver det god mening at fokusere lige meget på begge dele

stress forløb

Forløbet er individuelt og tilpasses den enkelte

Hovedfokus er at reducere stressbelastningen her-og-nu, som gøres ved afspænding og blide greb, samt samtale, hvor vi snakker om de forventninger og tanker omkring dig selv, du har om forløbet.

Få bedre livskvalitet

Et forløb vil som udgangspunkt være fokuseret på at komme tilbage til en hverdag, hvor livskvaliteten bliver bedre. I en afspændende behandling vil der indgå kropsbehandling og afspændende øvelser, som du vil kunne tage med dig ud af rummet og bruge derhjemme.

Stresssymptomer

Stress kan vise sig på rigtig mange forskellige måder. Gennem dine kropslige sansninger eller gennem din adfærd og dine tankeprocesser. Hvis man bare har en af de ting som man betegner som stresssymptomer, vil man ikke i starten forbinde det til stress.

Der er mange der går rundt med mange stresssymptomer i lang tid, uden at forstå og anerkende at det rent faktisk er tegn på stress. Det er tit også meget individuelt hvordan stress kommer til udtryk.  Symptomerne kan komme til udtryk fysisk og via. adfærd og psykologisk set.

Fysiskesymptomer

Adfærdsmæssigt og psykologiske symptomer

Når du mærker de første fysiskesymptomer

Er det kroppens måde at sige til dig at der er noget i din hverdag der skal ændres og du skal lytte til hvad kroppen fortæller dig. Når de adfærdsmæssige og psykologiske symptomer bliver synlige er det et helt klart alarmsignal om at nu skal der ændres noget, ved den måde du lever dit liv på.

Helt igennem god og professionel oplevelse. Blev behandlet af Cathrine efter en periode med hård træning. Hendes ekspertise hjalp med at få løsnet op i både krop og sind. Vil stærkt anbefale alle der er presset fysisk til at booke en session – det vil i uden tvivl ikke fortryde.

Rasmus, skuespiller, 33 år.

Cathrine er meget dygtig til det hun gør. Kan ikke forklare hvad det er hun gør, men hun kan det hun gør, og kan hjælpe dig og din krop i balance. Cathrine har hjulpet mig til at få det bedre. 

Anja, førtidspensionist, 50 år.

Cathrine har en utrolig evne til at få en til helt at koble fra. Første gang hun lægger sin hånd på en, er man allerede helt afslappet. Kan varmt anbefale en behandling hos hende, hun er fantastisk dygtig!

Camilla, sygeplejerske, 37 år.

Tag det første skridt mod en stress fri hverdag

Book en tid hos mig allerede i dag og få flere ressourcer ind i din hverdag så du blive bedre til at mærke dig selv og din krop.

Scroll to Top

Kontakt mig for at booke en tid

Udfyld din informationer herunder, så kontakter jeg dig indenfor 2 hverdage, så vi kan finde en tid der passer dig.