fbpx

OM

Jeg har været selvstændig siden juni 2018 med min virksomhed Krop i ro og balance, men i de sidste 5 år af mit liv har jeg behandlet mennesker med psykomotorisk terapi. 

Jeg er uddannet i professionsbacheloren psykomotorisk terapeut fra UCC i juli 2017. Jeg har dog behandlet i de sidste 5 år. Jeg har primært erfaring med angst, præstationsangst og stress. Herudover har jeg god erfaring med ryg, nakke, skulder problematikker, søvnbesvær, vejrtrækningsbesvær og kropsbevidsthed. 

 

Jeg arbejder ud fra det synspunkt at hele kroppen hænger sammen. Psyken og fysikken påvirker hinanden hele tiden, så jeg stræber efter balance mellem disse. Jeg har altid haft en passion for at arbejde med mennesker, om det har været i salgs- og servicebranchen, børn og unge, skuespillerbranchen eller generelt omsorgsbranchen, så er det at skabe en relation til et andet menneske noget af det mest fornemme jeg kan forestille mig. Hvis relationen er på plads er der næsten ikke noget der ikke kan lade sig gøre.

Jeg arbejder også som selvstændig i virksomheden Health Group A/S, som sender mig ud i store virksomheder og afhjælper med smerter, stress og vejrtrækningsproblematikker for at nævne få eksempler.  

Mine Uddannesler

Professionshøjskolen UCC, Professionsbachelor Psykomotorisk terapeut 2014-2017

I gang maj 2019- 1. Nov 2019: Oppe guide – en 6 måneders psykologi uddannelse baseret på den kognitive teori ved psykolog Mette Holm

Supplerende kursus

Mindfullness grundforløb

Karriereforløb

2015 januar intil nu – Psykomotorisk terapeut hos Krop i ro og balance (egen klinik).

2018 juni – nu – Psykomotorisk terapeut hos Vanløse Osteopati.

2018 juni – nu – Psykomotorisk terapeut/massør hos Health Group A/S.

Vejen til psykomotoriskterapi

I mange år var det skuespillerbranchen der trak alt min opmærksomhed, men jeg mødte stort set ikke andet end modstand i de mange år det stod på. Selvom det var gode år, så blev jeg ved med at møde en mur af modløshed og opgivenhed. Det var først i 2012 at jeg hørte om uddannelsen og med ét vidste jeg bare ’det her er min rette hylde’. Jeg ELSKER mit fag og jeg er så stolt af det vi som psykomotoriske terapeuter kan og er i  stand til at hjælpe andre mennesker med. 

Samarbejdspartner

Jeg er i tæt samarbejde med psykomotoriske terapeuter rundt omkring i landet. Men særligt Sigrid, som jeg synes er yderst dygtig. Hjælper mennesker i Jylland og somme tider Holbæk. Tjek hende ud her:

Sigrid Lund
Psykomotorisk Terapeut, stresscoach og Mindfulness Instruktør
Speciale i stress, angst og smerte
Psykomotorisk klinik i Silkeborg
www.sigridlund.dk
Følg hende på Instagram, Facebook og youtube under navnet @sigridlund.dk

Scroll to Top